Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit boter en olie in een wok en roerbak de kip,
  2. bestrooi met peper & zout naar smaak.
  3. Haal kip uit de pan en even apart houden.
  4. Fruit de ui, peper en de knoflook.
  5. Voeg kopje water, ketchup, ketjap, bruinesuiker, azijn, gembersiroop
  6. en de pindakaas toe. ( eventueel 1 el citroensap )
  7. De kip terug in de pan en warm goed door.
  8. Proef het even en voeg eventueel naar smaak 1-2 tl bouillonpoeder toe.
  9. laat het gerecht ca 5 min. sudderen.
  10. Vlak voor serveren de taugè toevoegen aan het gerecht.
  11. TIP: Bak roerbakgroenten mee met de ui.
  12. Serveer met bijv. peultjes of snijbonen of een frisse gemenge salade.
  13. Lekker met rijst en kroepoek.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?