Indisch lamsstoofpotje met koraallinzen en gerookte amandel

Maak zo’n lamsstoofpotje extra lekker door er gerookte amandelen aan toe te voegen. Zo krijgt het lamsstoofpotje een heerlijke rooksmaak.

0 (0)
145 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak het vlees in de olie aan alle kanten goudbruin in een ruime sauspan. Snijd de uien en wortelen in grote stukken, voeg ze toe en laat zachtjes stoven.
  2. Rasp het teentje look, meng het met de gember en de andere kruiden en doe het in de sauspan. Laat een paar minuten zachtjes stoven. Verwijder de groenten en zet even opzij.
  3. Voeg de tomatenpuree en de bloem toe en laat kort mee bakken. Zet alles onder met bouillon en gaar in 2 uur of tot het vlees zacht is.
  4. Voeg 20 minuten voor einde gaartijd de groenten en koraallinzen toe en gaar nog even zachtjes verder onder een deksel. Werk af met de grof gehakte koriander en de krokante mengeling van amandel en ui.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?