in de oven gemaakte tilapiafilets met tomaten in de picklessaus a la moi

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. -neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.
  2. -neem de bevroren tilapiafilets en wrijf ze in met pickles dan leg ze in de ovenschaal,kruid ze af met peper,himalayazout en chillikruiden.
  3. -neem de rode paprika en snij deze in stukjes van ongeveer 2cm en strooi ze over de tilapia
  4. -snij de ui en look in schijfjes en strooi ze over de tilapia.
  5. -doe dit nu ook voor de champignons.
  6. -neem als laatste de tomaten en snij ze op schijven dan leg ze over de rest.
  7. -neem een half glaasje water en giet het erbij.
  8. -laat de oven voorverwarmen op 170 graden een 15min.steek dan de ovenschaal erin voor 30 min.
  9. -schik deze op een bord en serveer met rijst of aardappelpuree. eet smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?