Recept 05 (0 stemmen)

In de oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De zalm wordt met een laagje rucolapesto en een plakje rauwe ham gegaard in de oven. Na plm. 10 - 15 minuten heb je een heerlijk stukje zalm op je bord. Mmmmm....!
  2. Het recept van de rucolapesto vind je hier Pittige-rucolapesto
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Leg de zalm in de ovenschaal.
  5. Smeer de bovenkant in met de pesto .
  6. Leg er een plak rauwe ham op.
  7. Bereidingswijze
  8. Zet de schaal plm. 10 - 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  9. Prik na 10 minuten even in de zalm of deze goed is.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie