Altijd weten wat je gaat eten?
IJzig hete chocolade
-
1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs (25 g/50 ml)
-
50 g pure chocolade, in stukjes
-
50 ml volle melk
-
50 ml slagroom
-
1 vleugje cacaopoeder
Bereidingswijze
- Mix de chocolade, melk en slagroom in een kleine pan.
- Verwarm zachtjes om de chocolade te laten smelten.
- Breng aan de kook zodra de chocolade gesmolten is en haal het vervolgens van het vuur.
- Schep 1 bolletje Carte d'Or Pure Chocoladeroomijs in een hoog glas.
- Giet de warme chocolade over het ijs. Bestuif met cacaopoeder en serveer onmiddellijk.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?