Recept 45**** (1 stem)

Ijstaart met amandelkoekjes & advocaat

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Mix de eierdooiers met de suikers .
  2. Klop de room zo stijf mogelijk en voeg het bij het mengsel en ook de advocaat mag er dan bij.
  3. Klop de eiwitten stijf en spatel het voorzichtig onder het mengsel..
  4. Begin met een dun laagje crème
  5. Bedek met 1 laagje koekjes dan een dikkere laag crème erop
  6. Bedek met terug koekjes en dan verkruimelde merinque en bedek met de rest van de crème.
  7. Plaats de doos met deksel in de diepvries en laat een nacht invriezen.
  8. Tip: vervang de advocaat door 5 soeplepels cacaopoeder voor een chocoladevariant.
  9. Tip2: Om de ijstaart gemakkelijk uit de diepvriesdoos te krijgen, bekleed ze eerst met plastiekfolie. Zo kan je de taart er uit heffen.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Reese op 13 september 2015 om 21u31

Hallo, sorry nu pas je vraag gezien *bloos* Ja hoor, je kan er gerust vruchtencoulis of stukken fruit doordraaien of gesmolten chocolade

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie