IJshoorntjes gevuld met yoghurt en fruit

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Een zomers, gezond voorproefje, dat ook nog eens lekker slank is en in een wip gemaakt.
  2. Maak nu zelf je eigen toetje: een gevuld ijshoorntje met yoghurt en vers fruit.
  3. Vul elk ijshoorntje met een eetlepel yoghurt, dan wat fruit, weer een eetlepel yoghurt, fruit en ga zo door totdat het ijshoorntje helemaal gevuld is.
  4. Zet de gevulde ijshoorntjes rechtop in de vriezer. Zet de ijshoorntjes bijvoorbeeld in een bakje/glaasje zodat ze rechtop blijven staan.
  5. Zet de hoorntjes minimaal een uur in de vriezer totdat de yoghurt bijna gaat bevriezen.
  6. Maak het geheel eventueel af met wat fijngehakte nootjes.
  7. Bron: Be Deliciously Healthy / Vriendin .nl

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 09 februari 2014 om 22u47

Ideaal toetje om kinderen extra fruit te laten eten

Hoeveel sterren geef jij dit recept?