Ingrediënten voor 8 personen
Bereidingswijze
- voeg 2 soeplepels heet water toe aan de oploskoffie en roer tot koffie opgelost is. laat afkoelen.
- klop de room op en voeg de vanillesuiker toe tijdens het opkloppen.
- klop de eidooiers met de suiker tot een luchtig beslag = ruban.
- voeg hier de (ondertussen afgekoelde) koffie aan toe.
- meng stevig.
- hef nu voorzichtig de room eronder tot je een "glad" geheel hebt.
- vul nu de glaasjes hiermee en plaats ze in de diepvries gedurende minstens 3 a 4 uur...
- haal een 10 a 15 minuten voor het opdienen uit de vriezer.
- versier met chocoladedruppels (of geraspte chocolade schilfers).
- je kan dit gerecht perfect dagje op voorhand maken...
- het resultaat is een héérlijk dessert wat
- 1 snel klaar is
- 2 je op voorhand kan maken
- 3 niet duur is....
- 4 je gasten zal verrassen....
Tip
je kan dit gerecht perfect dagje op voorhand maken... het resultaat is een héérlijk dessert wat 1. snel klaar is 2 je op voorhand kan maken 3 niet duur is.... 4 je gasten zal verrassen....
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?