Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de ongeschilde aardappelen gaar, laat ze schrikken in ijskoud water en wrijf de schil eraf. laat afkoelen en snij in blokjes. Kook de erwtjes met de wortelblokjes 3 minuten en laat uitlekken en afkoelen. Meng aardappelblokjes met erwtjes en worteltjes met de corned beef en de appel.
  2. Voeg de lente ui ringetjes, cocktailuitjes en augurkjes toe aan het geheel.
  3. Roer de dressing van de mayonaise, Griekse yoghurt, mosterd en peper en zout.
  4. Meng de helft van de dressing door de salade.
  5. Schik het geheel op een mooie schotel en werk af naar eigen inzicht met de gehalveerde gekookte eieren en ( eventueel, plakjes tomaat, radijs, augurk ect) en besprenkel met de rest van de saus.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 04 april 2015 om 17u40

Alvast voorgeproefd en oké bevonden. Aangezien ik de salade pas morgen vers kan decoreren deze foto gemaakt.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?