Recept 55***** (2 stemmen)

Hutsepot

Dit is een recept van

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng het vlees met 1à 2 liter water aan de kook.Snijd de groenten fijn
  2. Voeg de groenten bij de bouillon nadat deze afgeschuimd is.
  3. Kook gedurende 1 1/2 uur met de tijm en laurier.
  4. Schil en was de aardappelen en voeg ze bij de bouillon.
  5. Breng op smaak met peper en zout en laat nog 30 minuten koken.
  6. Neem het vlees uit de hutsepot en snijd het in reepjes.
  7. Verdeel het vlees over de diepe borden en dien HEET op.
  8. mmmm. hartverwarmend...

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door dinapers op 04 november 2015 om 20u58

dag spruitje. ik heb je recept gelezen en wil je laten weten dat je ongeveer alles gebruikt wat ik gebruik. alleen ik bak eerst mijn vlees aan. snijd de groenten grof en laat stoven met een beetje water. regelmatig roeren. ik doe er ook op het einde witloof in. goed kruiden en s' anderendaags is het hier dan MMMMMMMMMMMMMMMMM; grtj

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie