Hutsepot van aardappelpartjes, bleekselder en makreel

0 (0)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Was de krieltjes en snijd ze in vieren. Kook ze 5 minuten in een flinke laag water, giet ze af en laat ze uitdampen. Schil de wortels met een dunschiller, snijd ze in dunne plakjes en halveer ze. Maak de bleekselder schoon, houd wat blaadjes apart voor de garnering en snijd de stengels in dunnen boogjes. Verdeel de gerookte makreel in stukjes.
  2. Verwarm de Becel Original in een sauteerpan (of wok) met antiaanbaklaag en bak de aardappelpartjes met de wortel en de bleekselder in 7 tot 10 minuten al omscheppend lichtbruin en gaar. Breng op smaak met peper.
  3. Schep de hutsepot op 2 borden. Verdeel de makreel erover en schep de piccalilly erbij. Bestrooi met de fijngesneden bleekselderblaadjes en serveer direct.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?