Recept 05 (0 stemmen)

Hummus met mango

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de kikkererwten uitlekken en vang het vocht op.
  2. Doe de kikkererwten, de tahin, blokjes mango, olijfolie, knoflook, citroensap, tabasco en zeezout (naar smaak) in een keukenmachine of blender en mix tot een grove puree
  3. De hummus moet vochtig en dik zijn; als ie te droog is, voeg dan wat van het uitlekvocht van de kikkererwten toe. Ook lekker erbij een beetje kerriepoeder
  4. Dit is voldoende voor 250 gram hummus.
  5. Doe de hummus in een schone pot, dek af en zet in de koelkast. Daar blijft deze een paar dagen goed. (Tip: een laagje olijfolie over de bovenkant zorgt voor extra houdbaarheid).

Bron: Culy.nl Eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 09 mei 2015 om 13u32

Deze hummus gemaakt voor op de boterham. Erg lekker, snel klaar en razend gezond op de koop toe. Eigen foto volgt, als het probleempje met het plaatsen van een andere foto is opgelost.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?