Hugo, het nieuwe verfrissende zomer aperitief

Ken jij Hugo nog niet? Dan moet je dit zomerse recept voor het trendy aperitief op basis van schuimwijn en vlierbloesemsiroop zéker leren kennen.

Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. **De vlierbloesemsiroop is te koop bij: (uit eigen keuken, ) (bij Dille & Kamille of Ikea of reformzaak)
  2. ***optioneel: scheutje licht bubbelwater, zoals San Pellegrino of Spa Henriëtte of enkele ijsklontjes)
  3. Deze cocktail is erg fris, licht en geurig, een lust voor het oog: en dus een drankje perfect voor de zomer. Gemakkelijk te bereiden. Voor de perfecte Hugo zorg je ervoor dat alle ingrediënten goed koud zijn voor je ze gebruikt in de samenstelling.
  4. Hugo maak je in een groot wijnglas. Doe eerst de vlierbloesemsiroop in het glas en hierna de prosecco .Knijp licht in het schijfje citroen of limoen, zodat er wat sap vrijkomt en in het glas druppelt en laat het dan in het glas glijden. Kneus enkele blaadjes munt en laat die ook in het glas glijden. Wil je deze cocktail iets lichter, dan kun je eventueel wat licht bruiswater toevoegen ( Zie ***)
  5. BRON tutta Italia

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Beebop op 10 september 2018 om 14u54

Frisse cocktail )

Gepost door Love to Cook op 10 september 2018 om 20u07

Dank je. Een topper hier bij dochter en schoondochter.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?