Recept 45**** (13 stemmen)

Hugo, het nieuwe verfrissende zomer aperitief

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gerechten proberen

tijd
5 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. **De vlierbloesemsiroop is te koop bij: (uit eigen keuken, ) (bij Dille & Kamille of Ikea of reformzaak)
  2. ***optioneel: scheutje licht bubbelwater, zoals San Pellegrino of Spa Henriëtte of enkele ijsklontjes)
  3. Deze cocktail is erg fris, licht en geurig, een lust voor het oog: en dus een drankje perfect voor de zomer. Gemakkelijk te bereiden. Voor de perfecte Hugo zorg je ervoor dat alle ingrediënten goed koud zijn voor je ze gebruikt in de samenstelling.
  4. Hugo maak je in een groot wijnglas. Doe eerst de vlierbloesemsiroop in het glas en hierna de prosecco .Knijp licht in het schijfje citroen of limoen, zodat er wat sap vrijkomt en in het glas druppelt en laat het dan in het glas glijden. Kneus enkele blaadjes munt en laat die ook in het glas glijden. Wil je deze cocktail iets lichter, dan kun je eventueel wat licht bruiswater toevoegen ( Zie ***)
  5. BRON tutta Italia

Bron: Internet eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Motja op 17 juli 2017 om 17u51

Ik heb deze cocktail gedronken in Duitsland en daar werd hij gemaakt met Limoncello, prosecco, munt en bruiswater.. superlekker !

Gepost door Love to Cook op 18 juli 2017 om 21u19

Klopt is een variant en ook erg verfrissend vanwege de limoncello. Groetjes

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?