Recept 05 (0 stemmen)

Honingtomaten met serranoham en pompoenpitten

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 10 Honingtomaten
  3. 2 el pompoenpitten
  4. 10 dunne plakjes serranoham
  5. 80 g kruidenkaas
  6. Nodig:
  7. Cocktailprikkers
  8. Bereidingswijze:
  9. Rooster de pompoenpitten in een hete koekenpan met dikke bodem. Neem de pompoenpitten uit de pan zodra ze geur gaan afgeven en laat ze afkoelen op een bord. Ontdoe de Honingtomaten van het bovenste kapje. Wikkel een plakje serranoham om elk Honingtomaatje en zet met een prikker vast. Verdeel met een theelepeltje Kruidenkaas over de Honingtomaten en garneer met pompoenpitten.
  10. Info
  11. Honingzoet zijn de Honingtomaten® met een frisse, zachtzure nasmaak. De combinatie van de smaak, de glanzend rode kleur en de stevige beet maken het tomaatje tot een heerlijke delicatesse.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?