Recept 45**** (9 stemmen)

hongaarse goulash

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Goulash

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de uien en de paprika in kleine stukjes.
  2. Snijd ook het stoofvlees extra klein tot hapklare stukjes.
  3. Fruit de ui aan in de olie. Voeg als de ui glazig wordt het vlees toe en kruid met het paprikapoeder, peper, marjolein en flink wat zout.
  4. Laat het vlees rustig onder gesloten deksel zijn vocht aan de bereiding afgeven.
  5. Roer regelmatig om.
  6. Als het vlees wat aan de bodem begint te kleven kunnen we verder. Voeg als het geheel dan al wat te droog wordt, een scheutje water toe.
  7. Op dit moment mogen ook de paprika en de tomaten erbij.
  8. Zet het deksel terug op de pan en laat het vlees garen.
  9. Werk de goulash af met water om de gewenste dikte en zachtheid te bekomen.
  10. Breng op smaak met peper, zout en indien nodig wat extra paprikapoeder of marjolein. Voeg ook wat vleesextract, gedroogde soepkruiden en wat ketchup toe. Bind de goulash met in melk opgeloste bloem

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door hildeke3105 op 20 februari 2012 om 18u14

piep... die rundsbouillon doe ik bij na braden van vlees... water enkel indien nodig of als je meer jus wil... lekker é?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie