Recept 05 (0 stemmen)

Hongaarse goulash met seitan

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook. Reinig de champignons. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika's in stukjes en de champignons en olijven in schijfjes.
  2. Stoof de uien glazig in wat solo.
  3. Voeg de knoflook, de paprika's en de champignons toe en laat ze even meestoven.
  4. Blus met rode wijn en voeg dan de tomatenstukjes toe. Kruid met paprikapoeder, komijnzaad, oregano, peper en zout.
  5. Snijd de seitan in stukken en bak ze in de pan aan alle kanten goudbruin.
  6. Voeg de seitan en de olijven toe aan het groentestoofpotje en laat alles pruttelen tot de paprika's gaar zijn.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door chch op 09 augustus 2011 om 18u29

Ik zal dit zeker eens proberen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie