Recept 45**** (4 stemmen)

Hongaarse goulash met rijst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

inspiratie

tijd
120 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de paprika’s schoon en snijd in stukken. Pel en snipper de ui. Schil de aardappels en snijd in kleine blokjes. Maak de sperziebonen schoon en breek in stukjes.
  2. Snijd het vlees in stukken en draai het door de bloem en bestrooi het vlees met paprikapoeder.
  3. Verhit de Solo vloeibaar in een braadpan en bak het vlees op een matig hoog vuur in ca. 5 minuten al omscheppend bruin. Voeg vervolgens de ui, paprika, sperziebonen en aardappels toe en bak zachtjes mee. Voeg 250 ml water, het bouillonketeltje toe en de tomaatstukjes toe. Even omscheppen en laat het geheeld op laag vuur (met deksel op de pan) ongeveer 1,5 uur stoven.
  4. Kook aan het einde van de bereidingstijd de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer de goulash met de gekookte rijst.
Tip

Voor een pittigere goulash vervang je de paprikapoeder (deels) door chilipoeder.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door emmajo op 10 december 2014 om 14u11

Heel lekker. Een echte aanrader.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie