Recept 45**** (4 stemmen)

Hongaarse Goulash met kip

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De kipfilet in stukken van een 3 cm snijden
  2. Bak ze bruin in de margarine
  3. De uien en de wortelen in grove stukken snijden en nog even laten meebakken met de kip
  4. Kruiden met peper en zout
  5. Ontdoe het Spaanse pepertje van de zaadjes en fijn snijden
  6. Voeg dit toe aan het vlees, samen met het paprikapoeder, de laurierblaadjes, de tijm en de fijngesneden look
  7. Overgiet met het water en voeg de tomatenpuree toe, goed omroeren en aan de kook brengen
  8. Van zodra het kookt nog een uurtje laten verder pruttelen op een laag vuurtje.
  9. Voeg de in reepjes gesneden paprika's en de in schijfjes gesneden champignons toe.
  10. Laat nog een half uurtje mee sudderen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door ikkeik op 19 oktober 2015 om 15u21

Deze eens klaargemaakt en recept gevolgd tot in de puntjes, en ik moet zeggen... man man man dit was lekker, heel lekker. alles op ge e ten, bedankt dit wordt een vaste deel van ons maaltijden...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie