Homemade mini-hamburgers

Verras je gasten bij het aperitief met homemade mini hamburgers. Prachtig op je tapasplank, heerlijk om van te smullen en niet moeilijk om te maken.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met het ei, de ui, de look, de chutney, de tomatensaus en kruid met peper en zout. Ma• Snijd de augurken en de tomaten in schijfjes. Was de slablaadjes
  2. Pel de ui en snijd hem in ringen. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een pan en bak de uiringen glazig en lichtbruin. Blus met twee eetlepels balsamico-azijn en laat een beetje indikken op laag vuur. Neem de uiendressing van het vuur en houd apart.
  3. Meng het gehakt met het ei en de barbecuesaus en kruid bij met versgemalen peper en zout. Vorm er 12 kleine hamburgers van.
  4. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in een pan. Bak de mini-hamburgers twee minuutjes aan elke kant en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  5. Snijd de hamburgerbroodjes open en leg een hamburger op de onderste helft van elk broodje. Garneer met plakjes augurk, schijfjes tomaat en blaadjes sla.
  6. Werk af met een lepeltje van de uiendressing en leg de bovenste helft van de hamburgerbroodjes erop. Steek alles eventueel vast met een houten prikker, zodat je burgertjes niet uit elkaar vallen. Smakelijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Josfin_1 op 22 juni 2010 om 23u26

Ziet er niet slecht uit !!!! ga ik zeker eens proberen, mmmmmm. Joske.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?