Altijd weten wat je gaat eten?
Hollandse garnaaltjes met avocadomousse
Bereidingswijze
- Halveer de avocado en wip de pit eruit. Verwijder de schil van de avocado en snij in stukjes.
- Pureer de vrucht in de keukenmachine ( staafmixer) samen met het limoensap. ( Voorzichtig... je kunt altijd nog sap toevoegen eruit halen gaat niet)
- Voeg de room toe en breng de avocadomousse op smaak met peper en zout.
- Proef... en voeg eventueel nog limoensap toe.
- Verdeel de garnaaltjes over de glaasjes en schep er wat mousse bovenop.
- Werk het geheel af met blaadje platte peterselie en wat chilipoeder
- Serveer meteen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 10 september 2015 om 01u12
Heerlijk en zacht fris van smaak.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?