Recept 05 (0 stemmen)

Hollands suikerbrood voor bij de thee

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. suikergrein en laat dit in een kom met folie afgedekt ruim 20 minuten rijzen. Druk het gerezen deeg plat en rol het tot een bal. Laat het weer rijzen. Voeg na 20 minuten de dike korrel suiker toe en verspreid dit gelijkmatig over het deeg. Bebloem de ondergrond en druk hierop het deeg uit tot een plak, vouw deze weer op en druk opnieuw plat. Rol nu het deeg stevig op en druk de rol met de naad naar onder in een ingevette cakevorm. Laat het deeg nog 45 minuten rijzen onder folie. Verwarm de oven voor (220 °C / 6) en bak het brood in een half uur goudbruin

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Johan1958 op 23 oktober 2013 om 19u52

eentje om zeker uit te proberen en dit doen we zeker!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie