Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kipfilets
- 200 gr geraspte brugge oud kaas
- 12 repen rauwe ham
- tijm
- boter
- sla
- pasta
- zout en zwarte peper
Bereidingswijze
- Kipfilets zo wijd mogelijk opensnijden en deze binnen en buiten kruiden met peper, zout en een snuifje tijm.
- De filets opvullen met de gemalen Brugge Oud kaas en omwikkelen met de hamrepen.
- Een beetje boter in de pan en de filetjes even laten aanbakken aan beide zijden.
- Neem ze uit de pan en doe er aluminiumfolie rond en zet de filets 25 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
- Haal uit de oven en doe de folie er af.
- Schik ze op een bord met een beetje sla en pasta.
- Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Brugge Oud kaas te strooien.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?