Altijd weten wat je gaat eten?
hoevekip met brugge oud kaas
Bereidingswijze
- Kipfilets zo wijd mogelijk opensnijden en deze binnen en buiten kruiden met peper, zout en een snuifje tijm.
- De filets opvullen met de gemalen Brugge Oud kaas en omwikkelen met de hamrepen.
- Een beetje boter in de pan en de filetjes even laten aanbakken aan beide zijden.
- Neem ze uit de pan en doe er aluminiumfolie rond en zet de filets 25 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
- Haal uit de oven en doe de folie er af.
- Schik ze op een bord met een beetje sla en pasta.
- Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Brugge Oud kaas te strooien.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?