Hoe maak je hertenragout?

Hertenragout is echt een gerecht om mee uit te pakken als je gasten op bezoek krijgt. En het is niet eens moeilijk! Probeer het zelf met dit smaakvolle recept.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. de uien stoven , het vlees kruiden en opbakken. er het bier bijdoen en de wildfond. zilveruitjes pellen en wortelen kuisen in stukken snijden er er bijdoen. 2 uur op een klein vuurtje laten stoven en dan er de kandijsuiker bijdoen. nog een dertig tal minuten laten verder stoven.

Tip

Is de saus van je hertenragout te dun?

Bind de saus met wat verdikkingsmiddel, zoals maizena of aardappelzetmeel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tommekendb op 28 december 2013 om 20u13

OVERHEERLIJK! Ik heb dit geserveerd op Kerstavond. Mijn vriendin heeft gewoon de hele pot uitgelepeld. Nog nooit zulke lekkere saus gegeten blijkbaar. Zij blij, en ik ook natuurlijk. :-) Ik heb er wel nog gehaktballetjes aan toegevoegd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?