Ingrediënten voor 4 personen
- 2 ajuinen
- 1 kg gehakt
- wortelen
- paddestoelen
- paprika's
- 1 blik 400 gr tomatenblokjes
- 1blikje tomatenpuree
- look, rozemarijn,tijm, laurier, basilicum, marjolein
Bereidingswijze
- Pel de ajuinen en snij ze in stukjes
- Schil de wortelen en snij ze in stukjes
- Indien verse paddestoelen, was ze, snij ze in schijfjres en bak ze in boter
- Ontpit de paprika's en snij ze in stukjes
- Stoof de ajuinen, wortels en paprika's aan (+ eventueel paddestoelen uit blik)
- Voeg het gehak toe en laat verder bakken
- Als het vlees genoeg gebakken is,
- voeg de verse champignions toe, de tomatenblokjes, de tomatenpuree en laat de saus doorkoken
- Voeg de kruiden toe
- Laat verder pruttelen op een klein vuurtje
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?