Altijd weten wat je gaat eten?
Hoe lekkere flantaart maken?
Bereidingswijze
- giet in een grote kom de melk
- roer de 5 eierdooiers in de melk
- voeg de suiker en vanillesuiker eraan toe
- roer nu ook de bloem erin
- en tot slot roer de stijfgeklopte eiwitten in het beslag
- het inroeren van het eiwit moet stevig gebeuren.
- giet nu in een taartvorm voor 8 personen
- bak op 40 minuten op 150 graden
- na het bakken de flantaart omkeren op een grille
- na een tiental minuten terug omkeren op een groot bord
- voorwaar de beste flantaart dat ge ooit hebt gegeten
- smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (7)
Gepost door Ingrid Baetens_2 op 21 februari 2020 om 16u27
Al dikwijls gebakken en iedereen wil dit recept. Ik koop nooit meer flantaart want zo lekker zijn ze nergens. BEDANKT om dit te willen delen!
Gepost door sheena1982 op 27 april 2020 om 10u39
Beste, kan u mij misschien vertellen om hoeveel gram het gaat van de zelfrijzende bloem? Een tas is nogal onduidelijk, hoeveel gebruikt u?
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?