x
Altijd weten wat je gaat eten?
hinderagout
600 gram hindevlees
1 grote sjalot
1/2 wijnglas rode wijn
3 wortels
2 stengels selder
1 blad laurier
vleeskruiden
marjolein
fijne tuinkruiden
1 rode paprika
1 potje wildfond
2 koffielepels kalfsfond in poedervorm
2 eetlepels zoetzure zilveruitjes
Bereidingswijze
voorbereiding kuis de stengels selder en snijd deze klein kuis de wortels en snijd deze in dunne reepjes pel de sjalot kuis de paprika en snijd deze in reepjes versnijd het hindevlees in blokjes bereiding stoof de versnipperde sjalot in een hete pan met boter als deze glazig word blus je met de rode wijn en laat even nasudderen in de pan giet dan de pan in een pot waar je mee kunt stoven bakl het vlees in dezelfde pan langs alle kanten bruin en doe er vleeskruiden op doe het daarna in de pot doe er de wildbouillon bij de groentjes, en de zilveruitjes, en de 2 lepels kalfsfond in poedevorm zet het vlees onder met beetje water laat dit 2 uur sudderen als de ragout klaar is kan eventueel de saus nog binden warm opdienen smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Henlo op 17 november 2013 om 11u54
Het recept is zéér karig met de rode wijn. Ik maakte het recept maar gebruikte wel bijna een halve fles ipv een half glas. Verder zeker het proberen waard.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?