Hespengebraad gevuld met mozzarella en een pestosausje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 1 kg hespengebraad
  3. 250 gr mozzarella
  4. 12 kleine sneetjes Italiaanse ham
  5. 500 gr krielaardappeltjes
  6. potje pesto
  7. olijfolie
  8. teentje look
  9. peper en zout
  10. Bereiding:
  11. Snij het gebraad in dunne schijfjes van ongeveer 120 gr zodat er 2 plakjes per persoon zijn. Klop de lapjes een beetje plat met de kant van een breed mes. Leg er een stukje Italiaanse ham en mozzarella op. Vouw het lapje dicht en hou het samen met een houten prikkertje. Was de krieltjes grondig en halveer ze. Leg ze op een bakplaat, kruid ze met peper, zout en het lookteentje. Overgiet ze vervolgens met olijfolie. Laat alles in de oven op 180° C gedurende 30 min. gaar worden. Bak tegen die tijd de lapjes, schik ze op een bord en werk af met de pesto en de aardappeltjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?