Recept 55***** (2 stemmen)

Hesp - kaasbrood

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Brood

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Vet een broodvorm ( inhoud 4.5 dl ) in en bedek de bodem met bakpapier .
  2. Zeef de bloem , het bakpoeder , het zout en het paprikapoeder boven een grote mengkom en kneed de boter er met je vingertoppen door tot fijn broodkruim en voeg de hesp en de kaas erbij .
  3. Meng de eieren en de melk door de droge ingrediënten tot een stevige massa en doe het deeg in de vorm .
  4. Bak het brood 1 uur in een voorverwarmde oven op 180°C tot het mooi gerezen en goudbruin is .
  5. Laat even koelen in de vorm ( 5 tal min ) , stort uit op een rooster en laat dan volledig afkoelen alvorens aan te snijden .
  6. Best de dag zelve eten , niet lang houdbaar ( max 2 dagen ) .
  7. Eet smakelijk :)

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door troubs op 04 april 2013 om 13u16

Wij eten het hier samen met een fris slaatje , gewoon droog dus eigelek .... maar volgens mij is het geroosterd ook lekker of met een sneetje hesp , is naar eigen smaak bibi'ke :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?