Altijd weten wat je gaat eten?
Hertoginnensoep
Bereidingswijze
- -uien kuisen en zéér fijn snijden
- -De uien aanstovern in vetstof
- -Bestrooien met de bloem en langzaam bevochtigen met het heet water
- -Bouillionblokjes toevoegen en 10min. laten koken
- -Ondertussen de melk opwarmen (niet koken!)
- -Kervel en peterselie bij de melk voegen en nog even mixen
- -Mengsel van melk en soep bij elkaar voegen
- *DEZE SOEP NIET MEER LATEN KOKEN ANDERS GAAT ZE SCHIFTEN!
- -De soep op smaak brengen met peper en zout
- Presentatie : Serveer in warme soepkommetjes en garneer met gehakte peterselie.
- TIP : Deze soep kan men ook maken met spinazie en opdienen met gemalen kaas.
- stukjes kip of reepjes gesnipperd herta hesp , geven ook een fijnere smaak aan deze soep.
- Smakelijk!!!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?