Recept 45**** (2 stemmen)

hertenragout

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

WILD

tijd
180 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de uien stoven , het vlees kruiden en opbakken.
  2. er het bier bijdoen en de wildfond.
  3. zilveruitjes pellen en wortelen kuisen in stukken snijden er er bijdoen.
  4. 2 uur op een klein vuurtje laten stoven en dan er de kandijsuiker bijdoen.
  5. nog een dertig tal minuten laten verder stoven.
  6. indien je wilt kun je de saus nog eventueel binden

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tommekendb op 28 december 2013 om 20u13

OVERHEERLIJK! Ik heb dit geserveerd op Kerstavond. Mijn vriendin heeft gewoon de hele pot uitgelepeld. Nog nooit zulke lekkere saus gegeten blijkbaar. Zij blij, en ik ook natuurlijk. :-) Ik heb er wel nog gehaktballetjes aan toegevoegd.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie