Recept 05 (0 stemmen)

hertenbiefstuk met bordelaisesaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingredienten
  2. Voor 1 Persoon:
  3. - 1 hertenbiefstuk per persoon
  4. - Bordelaisesaus
  5. - Wat bakboter
  6. - peper en zout
  7. Bereidingswijze
  8. Laat de bakboter smelten in een koekenpan op een hoog vuur. Als het schuim van de boter verdwenen is, de hertenbiefstuk langs beide kanten mooi aanbraden. Niet in prikken, want anders verliest de steak zijn vocht en droogt ie uit. Kruiden met peper en zout. De steak op een bord schikken en de saus erbij serveren.
  9. Lekker met Gebakken Oesterzwammen!

Ingrediëntenvoor 1 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie