Recept 45**** (6 stemmen)

HERTEKALFFILET MET DUO VAN GROENTEN EN PORTOSAUS

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. smelt 1 el boter in een pan en bak 600 gr hertenkalffilet aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg in een ovenschaal en zet 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Smelt 1 el boter en stoof 2 fijgesnipperde sjalotten glazig. Giet er 1/2 dl porto bij en laat volledig verdampen. Voeg 2 DL wildfond toe en laat inkoken tot een saus. Snij de hertenkalffilet in dunne sneden, bedruppel met de portosaus en serveer met geglaceerde miniwortelen, minibloemkolen en kroketten

Bron: OKAY

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie