Recept 45**** (1 stem)

Herfstsalade met rodekool en dulses

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Salades

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak een vinaigrette met de rodewijnazijn, de rodealgenpasta of dulse, olie en fijngesnipperde sjalot en breng op smaak met veel peper.
  2. Rasp de rodekool heel fijn. Meng de helft van de vinaigrette met de fijn geraspte kool en laat 5 minuutjes trekken, proef en voeg indien nodig meer zout en peper toe.
  3. Snijd de kaas in blokjes. Meng ze, net voor het serveren, met de geraspte kool en geef er de rest van de dressing apart bij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?