Recept 15* (1 stem)

Herfstige schelpjes

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - pel de ui en het teentje look en snipper beide fijn
  2. - laat de boter smelten en fruit de ui en look, voeg vervolgens gehakt toe, meng goed en bak het gehakt rul
  3. - voeg de verse, gespoelde spinazie toe en blijf roeren
  4. - kook ondertussen de pastaschelpjes
  5. - bereid de bechamelsaus: laat de boter smelten en voeg de bloem ar roerend toe, voeg melk toe en laat even koken, breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat
  6. - voeg de saus toe aan het mengsel, meng goed
  7. - giet alles in een vuurvaste schotel, bestrooi overvloedig met de gemalen kaas
  8. - zet in een voorverwarmde oven op 200°C en laat gratineren tot je een mooi korstje bekomt

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?