Altijd weten wat je gaat eten?
Herfst-ovengerecht.
Bereidingswijze
- - Bak de fijn gesneden ui met de spekblokjes .
- - De champignons en witloof in schijfjes snijden en samen met het gehakt 15 min. laten
- stoven.
- - Daarna dit samen met de ui en spekblokjes in een ovenschotel mengen.
- - Ondertussen de aardappelen half gaar koken. In schijfjes snijden en bovenop de mengeling
- leggen
- - Alles overgieten met de room en vervolgens de gemalen kaas over strooien.- 30 min in een op 180° verwarmde oven plaatsen.
- - Eventueel laten gratineren.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Bajella op 15 december 2010 om 15u13
Ga ik vandaag maken heb alle benodigdheden in huis
Hoeveel sterren geef jij dit recept?