Recept 55***** (1 stem)

Herfst kipfileetjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

KAKELVERSE KIPGERECHTEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de champignons rondom aan en maal er peper en zout over. Neem ze uit de pan
  2. Bestrooi de kipfilets met peper en zout en bak ze rondom mooi bruin in de pan van de champignons. Voeg dan knoflook en de 2 kruiden toe en bak 1 minuut mee.
  3. Voeg dan de tomatenblokjes met het vocht de rode wijn en der champignons toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat in ca 10-15 minuten zonder deksel gaar sudderen. Bestrooi met de lente ui ringetjes laat 2 minuten mee verwarmen.
  4. Dit kippetje smaakt bij veel.. Ik serveerde er worteltjes en vanwege de lekkere saus gekookte aardappelen erbij.

Bron: Uit de krant eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie