Hemelse macaroni met kaas en hesp

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni.
  2. Smelt de boter in een diepe pot en voeg de bloem toe. Verhit dit al roerend een minuutje of Voeg beetje bij beetje de melk toe onder voortdurend goed roeren.
  3. Roer de room erdoor en de witte wijn. Breng de saus aan de kook en blijf roeren tot hij dik wordt en haal hem daarna van het vuur.
  4. Voeg de kaas toe en roer goed. Kruid het mengsel af.
  5. Giet de pasta en doe hem in een ovenschaal giet de saus erover en meng een beetje.
  6. Strooi nog wat geraspte kaas (naar keuze) erover en zet in de oven op 180°C gedurende 25 a 30 min. tot hij goudbruin is.

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Kitchen Nikske op 16 september 2010 om 10u09

Ga deze avond het 'echte vlaamse'gerecht eens maken, jaren geleden en toch zo SUPER !!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?