Altijd weten wat je gaat eten?
Heldere soep op z'n Maasmechels
Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 2 wortelen
- 2 rapen
- 150 gr spruiten
- 2 witten van prei
- 30 gr boter
- 1 liter kippenbouillon
- Peper
- Zout
- Nootmuskaat
- 2 eetlepels doperwten
- 50 gr kervel
- Bereiding:
- Reinig en was de wortelen, de rapen, de spruiten en het wit van de preien en snijd de groenten vervolgens in julienne
- Smelt de boter en fruit hierin de gesneden groenten gaar
- Giet de kippenbouillon bij de groenten, voeg de doperwten toe en breng de soep op smaak met kruiden
- Breng de soep aan de kook en laat haar 10 minuten koken
- Was de kervel, hak deze fijn, voeg de kervel bij de soep en laat die zonder deksel nog even doorkok
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?