Altijd weten wat je gaat eten?
Heldere minestronesoep
Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 100 gr macaroni
- 2 grote uien
- 2 grote paprika's (groen en rood)
- 80 gr rundergehakt
- 50 gr tomatenpuree
- 50 gr tomatenketchup
- 1 l bouillon
- Zout
- Peper
- Oregano
- Soep aromator
- Bereiding:
- Maak de uien schoon en snijd ze in kleine blokjes
- Zet de bouillon op een laag vuurtje
- Voeg hieraan de gesneden uien toe
- Zet een pan met water op en kook hierin de macaroni met wat zout gaar
- Snijd de paprika's in kleine blokjes en voeg deze aan de bouillon toe
- Maak het gehakt op smaak met wat peper en zout en rol hiervan mooie gelijkmatige balletjes
- Voeg deze aan de zachtjes kokende bouillon toe
- Voeg de gare macaroni met wat oregano aan de soep toe
- Meng de tomatenpuree en ketchup door de bouillon
- Breng de soep op smaak met zout, peper en maggi en laat hem dan nog ongeveer een half uurtje zachtjes koken
- Serveer de soep met stukjes geroosterd brood
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?