Heldere groentensoep

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 100 gr rundergehakt
  3. 300 gr gesneden soepgroenten
  4. 100 gr vermicelli
  5. 1 1/2 l runderbouillon
  6. 40 gr aardappelmeel
  7. Zout
  8. Peper
  9. Soep aromator
  10. Peterselie
  11. Bieslook
  12. Bereiding:
  13. Zet een pan met water op en breng het water aan de kook
  14. Vermeng het gehakt met wat peper en zout en rol er kleine balletjes van
  15. Kook de balletjes gedurende 15 minuten in het kokende water gaar
  16. Haal de balletjes er dan uit en kook de vermicelli in dit water gaar
  17. Was de gesneden soepgroenten en voeg deze bij de 1 1/2 liter runderbouillon
  18. Breng deze weer aan de kook
  19. Zet het vuur laag en laat het geheel een uur trekken
  20. Voeg dan de balletjes en de vermicelli aan de bouillon met groenten toe
  21. Maak de soep op smaak met wat peper, zout en water
  22. Breng de soep aan de kook en bindt deze met het aangemaakte aardappelmeel
  23. Was en hak de peterselie en de bieslook en voeg deze voor het serveren aan de soep toe

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?