Altijd weten wat je gaat eten?
heksenbrij
Bereidingswijze
- kook de pasta (spirelli) gaar.
- bak het gehakt. kruiden naar smaak peper .-+ 1.5kg
- maak de champions mooi en snij ze in schijfjes .
- doe de spinazie in een kook pot dan op een laag vuurtje zetten.
- stoof de champions tot ze bruin zien in solo boter.
- pasta afgieten het gehakt en champions en de spinazie er doorheen mengen.
- als laatste bousin door mengen en kaar is kees.
- smaakelijk eten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door passie66 op 29 april 2011 om 15u00
Het is super gemakkelijk te maken en super lekker !!! ik maak het regelmatig naar vraag van de kinderen :)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?