Recept 55***** (1 stem)

Heilbotfilets met citroengras

Dit is een recept van

tijd
14 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui ende prei en stoof beide in de Solo aan.
  2. Voeg er de wijn bij.
  3. Breng de vis op smaak met peper en zout.
  4. Snipper het citroengras fijn en roer het door de groenten.
  5. Schik er dan de vis op en dek af.
  6. Laat op een matig vuur garen gedurende ongeveer 4 minuten.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 600 g heilbotfilet
  • 2 stukken citroengras
  • 2 eetlepels Solo
  • 2 glazen droge witte wijn
  • 1 ui
  • 2 stukken prei
  • peper en zout

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie