Heerlijke vegetarische tapenade met kikkererwten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De hele zwik in een blender of keukenmachine tot prut malen. Behalve de kruiden. Die hak je fijn en doe je er op het laatst pas door zodat die nog een beetje zichtbaar blijven.
  2. Maarrrrrrr. Er is altijd een maar. Het is erg leuk om te experimenteren.
  3. De yoghurt vervangen door crème fraîche. Als kruiden neem je bieslook, platte peterselie en wat tijm. De citroensap vervangen door droge witte wijn. De gembersiroop vervangen door ketchup (kleur).
  4. En de pittige variant maken we door er een half rood pepertje doorheen te mengen. Dat kan gelijk met de kikkererwten mee de machine in. Heerlijk is dat ook.
  5. Lekker met de zelfgemaakte toastjes.
  6. Is ons als vegetarisch borrelhapje zeer goed bevallen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Love to Cook op 08 mei 2012 om 12u27

Wat een lieve leuke reactie van jou Monique. Dank je wel Liefs Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?