Altijd weten wat je gaat eten?
Heerlijke speculoosmousse maken
Bereidingswijze
- • Maal de speculooskoekjes fijn in de kaasmolen
- • klop het eiwit op in de quickchef (gebruik de vleugel ipv messen)
- • Doe de eierdooiers en de suiker in de mengkom en klop op tot een schuimige lichtgekleurde massa
- • Voeg de mascarpone bij dit mengsel en klop los.
- • voeg de speculoos toe.
- • Spatel voorzichtig het eiwit erdoor.
- • Spuit dit mengsel met de squeeze-it in glaasjes
- • Laat minimum 1 uur opstijven in de koelkast.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door fabien_1 op 17 december 2014 om 22u49
Heel lekker
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?