Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Neem 3 borden ,één voor de sesamzaadjes, één voor het losgeklopt eitje en één bord voor de bloem
  2. Wentel de zalm eerst door de bloem dan door het ei en als laatste door de sesamzaadjes.
  3. Leg de zalm op een schoon bord een half uurtje afgedekt in de koelkast.
  4. Bak de zalm in een anti aanbak pan in ca 10 minuten zachtjes gaar..
  5. Na 5 minuten keren.
  6. lekker met verse spinazie met zelfgemaakte zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitjes.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 01 december 2016 om 19u07

Valt niet mee, als je drastisch zout moet minderen. Maar dit was heerlijke zalm met een knapperig sesamkorstje. En wil je zout toevoegen fan kan dat natuurlijk ook.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?