Heerlijke scampi's met veel knoflook.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de scampi´s ontdooien en dep ze goed droog.
  2. Maak een marinade van de zeer fijn gesneden pepertjes,uitgeknepen knoflook wat peper en zout en het limoensap.
  3. Laat 10 minuutjes rusten met de garnalern erin.
  4. Maak een saus van de room,brokkel de boursin erboven uit en laat op een zeer zacht vuurtje even pruttelen.-
  5. Doe dan de tomatenpuree en,de ketchup erbij.
  6. Roer alles goed door en laat rustig doorsudderen
  7. Neem de scampi´s uit de marinade en wok ze in ongeveer 3 minuten bruin.Ze zijn al gaar.
  8. Voeg nog even de marinade toe aan de saus en laat weer ongeveer 2 minuten pruttelen.
  9. Doe de garnalen bij de saus en roer goed door.Voeg naar smaak peper ,zout cayennepeper toe.
  10. Leg in elk schaaltje 6 scampi´s en verdeel de saus erover.
  11. Serveer met een homp bruin stevig brood,zodat de saus tot op de laatste druppel op te soppen is.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?