Recept 55***** (2 stemmen)

Heerlijke roze garnalensalade

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de blaadjes sla en dep ze droog.Pel het gekookte ei en snij het klein. Roer de mayonaise met het citroensap en de mosterd door elkaar.
  2. Voeg ei, cornichons en de fijn versnipperde dille toe aan het mayonaisemengsel. Werk dan de garnalen erdoor. Proef en voeg zo nodig een snufje zout en peper toe.
  3. Leg 2 blaadjes sla als een "kommetje" in elkaar. Vul met de garnalensalade. Werk af met een takje dille en serveer.

Bron: Uit de krant aangepast recept. Eigen foto.

Tip

Deze salade kan op voorhand worden bereid en bewaard in de koelkast. Even de saladekommetjes vullen en klaar.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 08 november 2015 om 21u57

"Lekker" zei manlief na de eerste hap. Dan weet ik genoeg.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie