hazerug met mosterdsauje

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 hazerugfilets
  • 1 dl wildfond
  • 1 koffielepel confituur
  • 4 koffielepels graantjesmosterd
  • 1 scheut room
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 80gr.
  2. Hazeruggen aan beide kanten 2 minuten aanbakken in een braadpan.
  3. In een ovenschaal leggen en afdekken met zilver papier. In de oven plaatsen terwijl je de saus maakt.
  4. Confituur en mosterd in de braadpan doen, overgieten met de fond en eventjes laten inkoken. Kruiden met zout en peper en de room toevoegen.
  5. Lekker met gestoofd witloof en aardappelkroketten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?