Altijd weten wat je gaat eten?
Hazenrug
Bereidingswijze
- voor 4 pers.
- koop 4 gefileerde hazeruggen.
- strijk de file's in met mosterd (geen scherpe)
- bestrooi met grove peper nar smaak en weinig zout
- neem een grote pan en bak de 4 stukken lichtjes bruin
- verwarm oven op 180gr.
- leg de 4 stukken in een beboterde kom waarin 2 a 3 stukken annanas (uit doos)
- dek de schotel af met zilver papier en laat +- 20 min garen.
- Haal de ruggen uit de kom en voeg beetje rode wijn toe om je saus aan te maken.
- serveer hierbij gratin of aardappel kroketten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?