Havermoutbiscuitjes met abrikozen en amandelen

1 (1)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C (stand 5).
  2. Vet een vierkant bakblik van 20 cm met antiaanbaklaag in met Solo.
  3. Smelt de Solo met de honing en suiker in een grote pan.
  4. Als het mengsel vloeibaar is, voeg je de havermout, abrikozen en amandelen toe. Roer goed door elkaar.
  5. Doe dit alles in het bakblik en druk stevig aan.
  6. Bak 20-30 minuten.
  7. Laat afkoelen in het blik en snij in 16 vierkantjes.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marianne10 op 21 april 2015 om 16u32

dit ga ik zeker een keer proberen want het lijkt me en gezond tussendoortje

Hoeveel sterren geef jij dit recept?